Kimchi okurky
Detailní popis produktu
- Jemné plátky sladkokyselé okurky lehce křoupnou a jsou doplněny zajímavou a bohatou chutí.
- Díky pastě z fermentovaných chilli papriček a kombinací dalších surovin jsme docílili speciálního nálevu, který jak svou barvou, tak i chutí dokáže proměnit obyčejné okurky do podoby klasického korejské národního jídla z fermentované zeleniny - tedy KIMCHI
Použití:
- Kichchi okurky se ideálně hodí k různým grilovaným masům, pro všechny ty, co mají rádi pálivé a taktéž jako příloha k asijským pokrmům, do Budha Bowlů apod.
Obsah: 300g z toho minimálně 200g pevný podíl.
Složení: okurka, rýžový ocet, sůl, cukr, Gochujang pasta, sezamový olej, sezamové semínko, česnek
Gochujang pasta: Fermentovaná rýže (rýže, sůl, voda), glukózový sirup, míchané koření (prášek z červeného pepře, sůl, česnek, cibule, voda), prášek z feferonky, fermentovaná sójová pasta (sójové boby, voda, sůl), alkohol, voda, sůl, pšeničný extrakt , sójová omáčka (sója , voda, sůl, pšeničný extrakt ), alkohol, kvasnicový extrakt), česnekový extrakt.
Vyrobeno v: ČR, Středočeský kraj, mezi Labem a D11 je obec Lysá nad Labem.